Cluj-Napoca, un oraș cu adevărat vibrant care este mereu pregătit să surprindă! Odată cu venirea verii și calendarul evenimentelor începe să se umple. Luna Iunie dă startul marilor evenimente ale anului 2024 iar noi ne-am gândit să facem un top 5 ale evenimentelor pe care nu trebuie să le ratezi. O lună plină de distracție, expoziții, festivaluri și concerte. Este imposibil să nu găsești ceva care să fie pe placul tău.

Sports Festival

Sports Festival este un festival cu totul aparte. Evenimentul este în întregime dedicat sportului și susținerii cauzelor umanitare. Desfășurat pe durata a patru zile, în perioada 01-04 Iunie. Printre numeroasele activități programate, evenimentul principal al festivalului este meciul între echipele România și Galatasaray, care va avea loc pe data de 2 Iunie, pe stadionul Cluj Arena. Un alt moment deosebit este Crosul Supereroilor, care are ca scop principal strângerea de fonduri pentru renovarea Clinicii de Obstetrică-Ginecologie „Dominic Stanca” din Cluj-Napoca. Astfel, festivalul aduce în prim plan patru zile pline de sport, entuziasm și o mare doză de energie pozitivă. Ești pregătit să te alături?

Techsylvania

Techsylvania este un eveniment anual important în domeniul tehnologic și al startup-urilor care are loc în Cluj-Napoca. Anul acesta evenimentul va avea loc în perioada 07-08 Iunie, și vor participa speakeri de renume din industria tehnologică, inclusiv antreprenori de succes, CEO-uri de companii de top și investitori cu experiență. Conferința este structurată în jurul prezentărilor și discuțiilor privind cele mai recente tendințe și inovații în tehnologie, precum și în jurul workshop-urilor practice și al sesiunilor de networking.

Printre subiectele abordate în cadrul conferinței se numără inteligența artificială, tehnologia blockchain, internetul lucrurilor, roboții, realitatea virtuală și augmentată, precum și aspecte legate de dezvoltarea afacerilor și de antreprenoriat. Este un eveniment indispensabil pentru cei care doresc să rămână la curent cu cele mai recente tendințe și inovații din domeniul tehnologic și pentru cei care își doresc să își dezvolte abilitățile și cunoștințele în acest domeniu în continuă schimbare.

TIFF – Transilvania International Film Festival

Fondat în 2002, TIFF s-a impus rapid ca unul dintre cele mai prestigioase și renumite festivaluri de film din Europa de Est. Și în acest an, evenimentul de neratat se va desfășura în perioada 9-18 Iunie.

Cu o selecție diversă de filme internaționale, inclusiv producții de ficțiune, documentare și scurtmetraje, TIFF își propune să promoveze și să ofere publicului pelicule de înaltă calitate, abordând subiecte variate și semnate de regizori consacrați, dar și de noi talente din industria cinematografică.Dacă ești un pasionat al filmelor, cu siguranță trebuie să incluzi TIFF pe lista ta de obiective pentru anul 2023. Festivalul este o ocazie unică de a descoperi filme remarcabile, de a întâlni profesioniști din domeniu și de a te bucura de atmosfera magică a acestui eveniment cultural de primă clasă.

Concert Chris Norman

Vestea bună este că Chris Norman va susține un concert în Cluj-Napoca pe data de 15 Iunie! Concertele lui Chris Norman sunt absolut remarcabile, pline de energie și voce puternică. Abilitățile sale de interpretare sunt extraordinare, iar el știe cum să creeze o atmosferă deosebită, plină de emoție, care te va conecta cu muzica sa.

Acest concert reprezintă o oportunitate unică de a experimenta în direct hit-urile indiscutabile ale lui Chris Norman și de a te bucura de talentul său extraordinar pe scenă. Cu siguranță, nu vrei să ratezi această ocazie, de a fi martor la un spectacol de neuitat. Așadar, marchează data de 15 iunie în calendarul tău și pregătește-te să te bucuri de un concert memorabil.

Concert Zucchero

Bucură-te de o altă experiență muzicală de neuitat în luna iunie! Pe lângă concertul lui Chris Norman, un alt eveniment deosebit care merită menționat este concertul lui Zucchero. Artistul italian de renume mondial va urca pe scena BT Arena pe data de 27 Iunie, aducând cu el farmecul său caracteristic și talentul său muzical extraordinar.
Zucchero este cunoscut pentru vocea sa inconfundabilă și abilitatea de a îmbina cu măiestrie genurile muzicale precum pop, rock și blues. Cu hit-uri precum „Baila Morena” și „Senza Una Donna”, concertul său promite să fie o experiență muzicală captivantă, plină de pasiune și emoție pe care nu trebuie să îl ratezi.

Concluzie

Iată cele mai așteptate cinci evenimente din luna Iunie în Cluj-Napoca, pe care cu siguranță nu vrei să le ratezi. Luna aceasta va fi plină de distracție, iar aceasta este doar începutul! Se spune că New York-ul este orașul care nu doarme, dar același lucru se poate spune și despre Cluj.

Dacă ai hotărât să participi la unul dintre aceste evenimente și ai nevoie de cazare, Nest Inn este pregătit să-ți ofere un loc în care să te simți ca acasă. Cele două locații – Meteor și Scala sunt amplasate în zone centrale diferite ale orașului. Poți face o rezervare accesând acest link

Nu uita să ne urmărești pe Facebook și Instagram pentru a fi la curent cu toate noutățile! Postăm zilnic imagini și informații despre frumoasele noastre apartamente, astfel încât să poți vedea care dintre ele îți place cel mai mult. În plus, vei găsi mereu anunțurile despre evenimentele de neratat din Cluj-Napoca.