Credem că business-urile trebuie să coexiste într-o armonie simfonică, să formeze relații fructuoase, de lungă durată, bazate pe încredere și beneficii mutuale. Ne dorim să oferim partenerilor noștri garanția că Nest Inn poate deveni aliatul lor atunci când trebuie să le ofere angajaților, colaboratorilor, oaspeților etc. un loc de încredere unde să se cazeze.

Îi vom trata pe aceștia așa cum îi tratăm pe cei dragi nouă: cu respect, recunoștință și devotament. Facilitățile de care dispun apartamentele Nest Inn garantează confortul de care aceștia au nevoie pentru a lucra de la distanță într-un mediu care le pune la dispoziție tot ce au nevoie pentru a se simți ca acasă, pentru a-și aduna concentrarea, inspirația și a-și îndeplini obiectivele.

Multitudinea de apartamente pe care le oferim în diverse locații ușor accesibile din Cluj-Napoca reprezintă un avantaj major: vei găsi cu siguranță apartamentul potrivit, cu design-ul potrivit, cu facilitățile potrivite, în locația potrivită.

  • 50 de apartamente
  • 5 locații avantajoase, ușor accesibile
  • discount-uri personalizate în funcție de nevoia companiei tale
  • acces cu prioritate la evenimentele și campaniile noastre
  • flexibilitate în ceea ce privește stabilirea unui parteneriat

Contactează-ne oricând pentru mai multe detalii care să te ajute să iei o decizie și vino să descoperim împreună formula perfectă care să stimuleze un parteneriat nou și captivant. Suntem deschiși la orice sugestie din partea ta și ne dorim să găsim întocmai acea variantă avantajoasă care să facă diferența de acum înainte.